Get Adobe Flash player

КОМЕНТАРИ

Тътен от копита на расови коне и ехо от стъпки на кръшни танцьори „разцепиха” мъглите „обгърнали” Мечия проход.

 

Въпреки закъсняващото лято, пилотен екип от Клуба по конен спорт ”Русалиите” премина през изминалия уикенд по билата на Рила планина, за да провери маршрутите, по които само след броени дни, ще поемат керваните на почитателите на ездата сред природата.altalt

alt

Първата спирка на конните инспектори беше хижа Македония, където шефът на клуба щателно провери дали условията в хижата покриват критериите му за високолпанинска хижа. Планинските конници оползовотвориха времето си докато се постоплят с чаша чай и вкусна, още вряща леща, преди да продължът маршрута си и да се позабавляват от сърце с конкурса за най-добър хороиграец.

alt

alt

Състезанието се провеждаше в столовата на хижа Македония. Основни конкуренти за голямата награда под наслов ”Бела тоалетна за бели хора” бяха самодейци и пофесионални танцьори от клуб за народни танци ”Фолклорика”. Ожесточената танцова борба беше мотивирана от голяма награда. На победителят щеше да бъде оказана изключителната чест пръв да изпробва революционната нова екстра в хижа Македония, чисто нова тоалетна чиния тип фаянсово седало, монтирана в банята на втория етаж.

alt

Както се случва на повечето конкурси в България, и този конкурс беше опорочен. Този път обаче по съвсем обективни причини- непреодолима нужда на зрител на надиграването.Това обаче не успя да намали градусите настроението, а по скоро стимулира участниците към колективна изява на танцовите им умения.

 

alt


Добави коментар

Защитен код
Обнови