Get Adobe Flash player

КОМЕНТАРИ

4–6 септември 2010 г., река Струма, Кресненско дефиле

Организатор: Българско каяк общество

 

Дойде време за втория организиран събор на любителите на каяка в бързи води, който ще се проведе в района на Кресненското дефиле. Желанието ни е да запазим идеята на това събитие и да го направим традиция: събирайки се от всички градове на страната, да подпомогнем развитието и популяризирането на каяка в бързи води.

Основният състезателен елемент отново ще бъде насочен към начинаещите и най-малките от нас. Трасето ще бъде подбрано и съобразено с възможностите на участниците, като степента му на трудност няма да надхвърля 3-та категория. Допълнително ще включим и надпревара с К2 (двуместни надуваеми каяци), за да направим съревнованието по-атрактивно.alt

Новото тази година ще е дисциплината „Паралелен слалом“, за която можете да разберете повече подробности в приложения регламент на събитието. В събота, 4 септември 2010, ще отпразнуваме награждаването на победителите с парти на „поляната“. Нека всеки съпричастен на идеята „бързи води“ да се чувства поканен и да заяви предварително участието си.

 

За повече информация и записване;  http://whitewater-bg.org/view/news/318