Get Adobe Flash player

КОМЕНТАРИ

Снежна "фиеста"

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Най- после снежната покривка е напълно достатъчна и настъпи времето за истинския купон по пистите.

Пистите на Ски курорта Бодрост-Картала предлагат на любителите на снежните спортове чудесни условия за истинска снежна „фиеста”

.

Внимание!

Извън пистите има опастност от лавини

 

Сняг има, но в хижите Бодрост и Еколенд в курорта Бодрост свободните легла няма за предстоящите празници.!

На хижа Македония вече е доказано, че винаги ще се намери „още едно място"

По маршрута за х. Македония през „Черната скала” няма опосност от лавини, но има дебела снежна покривка и въпреки партините не бива да се тръгва без приспособления за придвижване в дълбок сняг. Маршрутът към хижата от горна станция на лифта Бодрост-Картала се препоръчва само за опитни планинари. Техническите трудности и опасностите, който могат да възникнат по маршрута от „Рибни езера” към хижа Македония са твърде големи, затова е твърде рисковано в момента да се преминава по този маршрут.

Спазвайте правилата за безопастност във високата час на планината при зимни условия! Планирайте предварително маршрута си и непременно уведомявайте хижарите за намерението си да посетите хижа Македония. В последните две години итересът към тази част на планината се повиши, но за съжаление поради подценяване на рисковете и надценяване на собствените възможности, зачестиха и инцидентите с туристи.

Централа - 0898564977

х.Македония - 0899882927

х.Бодрост - 0889077322

Хайде на снежния купон!!!