Get Adobe Flash player

КОМЕНТАРИ

Акция "Топлина" на хижа Македония

Прилагайки “авангарден, високотехнологичен” метод, Александър Христов, заместник председател на ТД „Айгидик”, разреши светкавично бързо сложна дилема, занимаваща от седмици мислите на председателя на дружеството и ръководител на Оперативната група по ремонтите, Иван Големеев. Избирайки подходяща опорна точка, със завидно умение на самурай и сила на руски богатир, само с един удар на бойния чук, банкерът успя да реши въпроса дали старият оджак, свързан с много сантиментални туристически спомени, да бъде подменен с някое ново, многократно по-ефективно топлинно съоръжение.

Кликнете върху снимката, за да я уголемите
Кликнете върху снимката, за да я уголемите
Кликнете върху снимката, за да я уголемите
Самодоволната усмивка, уловена от скритата камера на Македония, показва огромното задоволство на Сашо от неподозираната дори и от самия него гениалност на идеята му. На следващия ден нещата придобиха съвсем необратим характер благодарение на намесата на ударна бригада от Предел махала, подкрепена от елитни части от контингента на пробационната служба в Благоевград.

Та сега се търси някой, който да има една камина в повече.

А до издирването на такъв е желателно туристите, посещаващи хижа Македония, да си носят собствени източници на топлина. Опитът показва, че особено ефективни са високоградусни бистри напитки от ферментирали плодове.

Добави коментар

Защитен код
Обнови