Get Adobe Flash player

КОМЕНТАРИ

Днес, 15.10. 2009г., Управителният съвет на ТД “Айгидик” се събра на извънредно заседание. Единствената точка в дневния ред, обсъждане на промени в плана за ремонта на хижа Македония, бе провокирана от радостна новина за постъпването на 10.10. 2009г, 9.40 часа на нов член на дружеството.

Кликнете върху снимката, за да я уголемите
Кликнете върху снимката, за да я уголемите
Кликнете върху снимката, за да я уголемите
Оказа се обаче, че поради недомислие на проектантите, на хижата не са създадени необходимите условия за неговите бъдещи посещения. Без възражения и с абсолютно мнозинство бе взето решение в хижата да се обособи стая на кърмачката, за да може най-младият член на дружестото, новороденият Тодор и неговата майка да се чувстват комфортно там. Окриленият от радостното събитие баща, планинският спасител Павел, смята, че заченатият му в Пирин и роден в Стара планина син, трябва в най-скоро време да вдиша и от заразителния рилски въздух. А юнашките размери на Тодор- 4кг и 55см и генетическата му предопледеленост от родители заклети планинари, са реална предпоставка един ден той да надмине баща си във високопланинските практики.

Всички в ТД “Айгидик” поздравяват младото семейство за щастливото събитие и желаят много здраве и късмет на малкия Тошко!

Добави коментар

Защитен код
Обнови