Get Adobe Flash player

КОМЕНТАРИ

Колко прави 1+1?

Ето,какво споделя Янина Таневе,която за един месец изживя два яки купона под заснежените склонове на Айгидиците.
Колко прави 1+1 ? Най-малко 27, ако става въпрос за рожден ден на хижа Македония
Математиката на х. Македония е различна от онази в ниското. Това показа не само новогодишния купон, но и рождения ден на две дами(Петя и Катето), които повлякоха след себе си десетки  фенове и приятели на нескромна височина от 2000 метра за нескромно парти.
Беше малко по-просторно отколкото на нова година,поне нямаше чужди крайници из леглата, т.е. - хората в едно легло се познаваха(в повечето случаи)  :)
Преходът нагоре беше снежен, мек и с елегантни потъвания, които сломиха предимно една женска група, която използваше зимните условия като извинение да набива шоколад и да се снима. (доказателства - скоро). Впрочем женският екип настоява да бъде назначен светец към хижата, който да пренася раниците в последната част на изкачването от Бодрост.
Купонът започна след лека релаксираща дрямка след няколко часовия преход. Продължи с екзотични гозби като кус-кус с четири сирена и завърши с хижарска торта , приготвена на място от рожденничките, чак на сутринта.
Някои имаха шанса да видят изгрева. Ако цената на това представление е ранното ставане - струва си: Малкият Айгидик порозовя, както и гледката към Благоевград до него. Погледът към Родопите оранжевееше, докато слънцето си беше сложило ярко червено.
Партито уважи всички стилове на добрата музика и мина през KOOP, Белите Лебеди, Нова Генерация, Фадо, Танго че и през малък импровизиран концерт с народни песни. Уважени бяха всички географски райони на страната, както и винени изби или поне тези, чиято продукция беше стигнала върховете.alt
Благодарности на дружество Айгидик от едни мнооого доволни гости, които след това преживяване се гмурнаха в топлите прегръдки на минералните бани по пътя към София.
Някои се контузиха, но за щастие не страшно, леко изкълчен глезен на пистата на Картала, беляза слизането на надолу на някои, но бързата  реакция на всички приятели омекотиха преживяването..
Ето малко нагледни материали :  http://ajgidik.snimka.bg/daily/rojden-den-30-01-2011g.567734

Добави коментар

Защитен код
Обнови